Opinie

Co na temat skutecznej diety mówią moi klienci?

79 opinii

Beata M. (M)

23 maja 2022

23/05/2022

„Jestem po 2 miesiącach diety odchudzającej wiosna-lato. Na wadze – 9 kg, obwody są dużo mniejsze. W ebooku wszystko jest dokładnie wyjaśnione, jest dużo wskazówek które ułatwiają korzystanie z diety, posiłki są smacznie i naprawdę proste. To, że można wymieniać produkty i posiłki między sobą naprawdę w praktyce ułatwia stosowanie diety. Jak czegoś nie mam to nie muszę biec do sklepu tylko zamieniam na to co mam akurat w lodówce. Polecam każdemu kto chce schudnąć.”

Beata M.

Opinia Anna Sieniawska

17 marca 2022

17/03/2022

Chciałam podziękować Pani Madzi za pyszne przepisy, spełniła moje oczekiwania dania były smaczne szybkie na czym mi zależało. Z efektów jestem bardzo zadowolona. Zauważyłam u siebie więcej energii, lepszą odporność organizmu. Polecam z czystym sumieniem

Anna S.

Opinia

14 czerwca 2021

14/06/2021

Sceptycznie dość podeszłam do tematu diety- gdyż w moim przypadku można powiedzieć było minimum ruchu/ćwiczen itp. a często ich brak. Jak duże było moje zaskoczenie, gdy mimo to waga i cm malały praktycznie wyłącznie dzięki diecie p. Magdy. Zdrowe nawyki żywieniowe i szczupła sylwetka to nie jedyne plusy po kontakcie z p. Magdalena. Samopoczucie i brak efektu jo-jo, i to, że schudłam (mimo, że nie do końca wierzyłam w efekty) przy diecie bez intensywnych treningow są dowodem na to, że każdy może schudnąć tylko trzeba trafić do odpowiedniej osoby, która zna się na rzeczy i wierzy w efekty ( i w Ciebie!) nawet jeśli sami nie dowierzamy, że damy radę. Polecam zdecydowanie.

Beata

Opinia

1 czerwca 2021

01/06/2021

Dieta jest łatwa, produkty dostępne i miłym zaskoczeniem było dla mnie, że jest również smaczna. Czuję się świetnie, wymieniłam garderobę i od kilku miesięcy trzymam wagę. Magda wspierała mnie nawet wtedy gdy miałam gorszy czas, dzięki temu się nie poddałam i dotarłam do celu. Bardzo dziękuję. Polecam każdemu, bo naprawdę warto.

W.S

Opinia Kamil Klatka

21 maja 2021

21/05/2021

Dietę zacząłem 6 lutego z wagą 102 kg i obwodem 114 cm w pasie. Zakończyłem deficyt kaloryczny 8 maja z wynikiem 87 wagi i 87 cm w pasie. Więc w zaledwie 3 miesiące 15 kg 😉 Przez te 3 miesiące nie chodziłem głodny (nawet czasem nie zdołałem zjeść zalecanej porcji). Miałem moc na treningach i praktycznie nie straciłem masy mięśniowej. Aktualnie drugi tydzień mam stabilizację. Moja waga się nie zmienia a straciłem kolejne 2 cm w pasie 😁  Obiady są przystosowane dla całej rodziny… nie muszę gotować dzieciom osobnego obiadu. Magda wspierała mnie przez cały okres diety. Odpowiadała na każde (czasem głupie) pytania! Polecam na 101 % !! Moim zdaniem dieta to 70 % sukcesu w treningach!

Kamil Klatka