Nazywam się Magdalena Jaskółka. Jestem dyplomowanym dietetykiem klinicznym i biotechnologiem. Dietetykę kliniczną ukończyłam na Krakowskiej Wyższej Szkole Promocji Zdrowia z tytułem magistra, a Biotechnologię ukończyłam na Politechnice Rzeszowskiej z tytułem inż. mgr.
Kiedyś sama miałam problem ze słodyczami i swoją wagą – jadłam byle co, byle gdzie, a moje ciało wcale na tym nie skorzystało. Byłam senna, wzdęta, rozdrażniona i niezadowolona z tego jak wyglądałam. Za ciasne ubrania, niedoskonałości na twarzy.
Wszystko zmieniło się, kiedy zaczęłam zwracać szczególną uwagę na to co jem i jak się po tym czuję.
Przestałam pić napoje energetyczne, jeść gotowce ze słoików i smażone dania, a zaczęłam gotować na bazie prostych produktów, takich jakie polecam i wykorzystuję w gotowych planach dietetycznych u moich klientów. I co się okazało?